Tag: осмо издание

Иновации, подобрување на животната средина и развој на идните професии во фокусот на годинешниот Самит Македонија2025

Осмото издание на Самитот Македонија2025, кој претставува водечка регионална конференција за споделување на последните светски трендови во бизнисот, економијата, технолошките ...