Tag: „Паратисима Скопје“

Марија Цветковска е победник на конкурсот за дизајн на мебел на „Паратисима Скопје“ и “Пункт“

Ресенчанката Марија Цветковска е победник на конкурсот за дизајн на мебел кој Интернационалниот саем на современа уметност „Паратисима Скопје“ го распиша во ...