Tag: Светска здравстевена организација

Зошто Светската здравствена организација им се обрати на виртуелните инфлуенсери да споделуваат совети за КОВИД-19?

Инстаграм ѕвездата Нокс Фрост бара донации и споделува сигурни совети Извор: Adweek Светската здравстевена организација (WHO) постави лажен лик со ...