Tag: своч на кирилица

„Сите визуелни форми на 7/8 такт“ – Одржана мотивациона работилница за инспирирање на дизајнерите во процесот на креирање на новиот македонски Swatch часовник

Кои се можните визуелни форми на 7/8 такт кои треба да го исцртаат новиот македонски Swatch? Одговор на ова прашање ...