Tag: сертификат

Добро проверено – единствениот целосно бесплатен интерактивен онлајн курс за медиумска писменост кај нас со кој добивате сертификат

Дали некои објави што ги среќавам на социјалните мрежи манипулираат со моите емоции? Дали насловите што ги читам се точни? ...