Tag: синдикат

Трендафилов: Со грижата за вработените и нивната благосостојба, САСА е пример кој треба да го следат и останатите компании од домашната индустрија

Претседателот на Сојузот на синдикати на Македонија (ССМ), Слободан Трендафилов, придружуван од претседателот на гранскиот синдикат на индустријата, енергетиката и ...

Менаџментот на САСА нуди покачување на платите на сите вработени и дополнителни вложувања во подобри услови за работа

Преговорите меѓу раководството на рудникот САСА и синдикатот - членка на Мултиетничкиот синдикат на образованието (МЕСО), влегуваат во завршна фаза. ...