Home » Tag Archives: Систина Oфталмологија

Tag Archives: Систина Oфталмологија

Интервју со Христина, Бубе и Марија од Систина Oфталмологија: Наши “продукти“ се довербата и задоволството!

Маркетингот и брендирањето не е лесна работа. Постојат голем број успешни компании, но ако прашате секој од нив поединечно, тие секогаш ќе Ви одговорат дека успехот е резултат на долготрајна и макотрпна работа (со непроспиени ноќи позади). Една од компаниите во Македонија која постојано внесува свежина со своите маркетинг активности ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365