Tag: СоМо Борац

Втора сезона на поткастот организиран од SoMo Borac: Миран Павиќ за трендовите во медиската индустрија и претплатувањето како бизнис модел

Миран Павиќ ја поминал целата своја кариера во сферата на медиумите. Тој е основач на медиуми во кои инвестирал реномиран ...

Page 1 of 2 1 2