Home » Tag Archives: сообраќајни знаци

Tag Archives: сообраќајни знаци

Мекдоналдс направи нови сообраќајни знаци до своите ресторани и тоа користејќи го исклучиво своето лого

Агенцијата Cossette пронајде навистина остроумен начин практично да ги искористи Златните лакови на Мекдоналдс Брендирањето на Мекдоналдс е толку познато што може да комуницира исто толку добро и кога се претставува во исклучително минималистичка форма, а најдобар пример за тоа доаѓа од Канада, каде што овај ланец за брза храна ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365