Tag: стартапи

Седум македонски стартапи успешно ја завршија регионалната акцелераторска програма на Сеавус Акцелераторот

Со онлајн „Демо ден“, кој помина во одлична и натпреварувачка атмосфера, Сеавус Акцелераторот ја заврши третата акцелератоторска програма – насловена ...

Page 1 of 3 1 2 3