Tag: Стратегиски евент менаџмент и одржливи брендови

20 (дваесет) стипендии за eвропската едукативна програма за Стратегиски евент менаџмент и одржливи брендови

Приватно научниот институт ИЕГЕ  објавува повик за учество во професионална европска едукативна програма за „Стратегиски евент менаџмент и одржливи брендови”. ...