Tag: субвенции

Ќе се субвенционираат придонесите на вработените во медиумите и ќе се кофинансира организирањето на настани, обуки, семинари и конференции

На вчерашната седница Владата донесе Уредба со законска сила за субвенционирање на придонесите од задолжително социјално осигурување за вработени во ...