Tag: судски процес

Dentsu ветува дека ќе ги “елиминира долгите работни часови”, откако компанијата се соочува со обвиненија поради самоубиство на вработена

Случајот против јапонската адвертајзинг групација Dentsu премина во друга фаза по 18 месеци од самоубиството на вработена која си го ...