Tag: ТВ21

Оглас за Маркетинг координатор

Националната телевизија ТВ21, има потреба од комуникативна, преставителна, енергична и амбицизна личност за следната позиција: Маркетинг координатор Потребни квалификации:  Високо образование, ...