Tag: текст

Колумна на Магдалена Шамбевска: Viber – еден од трендовите кои ја обликуваат индустријата за мобилен маркетинг и продажба во моментов

Автор: Магдалена Шамбевска Аневска од маркетинг агенцијата Nova Solutions од Битола. Со разбирање на најновите трендови во индустријата, можете да ...

Извор:http://design4users.com/

Улогата на креирање на текстуални содржини во процесот на дизајнирање на кориснички интерфејс

"Зборовите" се познати како универзален механизам со неверојатна функционалност. Кога станува збор за корисничкиот интерфејс покрај визуелниот дел, текстот е ...