Tag: телевизиски рејтинг

Истражување за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на регионалните и локалните телевизии

За потребите на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, маркетинг агенцијата Market Vision од Скопје изработи истражување за  досегот на ...