Tag: телефон

Компанијата “Убер“ и еден голман испратија важна порака со само едно кратко користење на мобилен телефон за време на натпревар

Компанијата “Убер“ го искористи бесот на фудбалските фанови заради голманот кој го користел мобилниот телефон на натпревар, со цел да ...