Home » Tag Archives: топ 10 ПР агенции

Tag Archives: топ 10 ПР агенции

Преглед на најуспешните ПР агенции во Хрватска во 2016 година

За хрватската ПР индустрија, 2016 година беше многу успешна година. Повеќето од големите агенции забележаа раст на приходите и добивката, а најголем бум направи агенцијата 404, објави tportal.hr. За само три години откако е основана, агенцијата 404 се проби на самиот врв на најголеми 10 агенции. Минатата година приходите речиси ... Read More »

PR секторот бележи глобален раст од 7%

Секторот односи со јавност бележи глобален раст од 7%. Toa е главниот индикатор од заклучокот на овогодинешниот Светски извештај за односите со јавноста . The Holmes Report и ICCO ги собираа податоците од преку 400 компании за односи со јавност од целиот свет и понудија најјасен приказ на состојбата во овај ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365