Tag: УКИМ

ОКТА ќе донира соларен полнач и паркинг за велосипеди на УКИМ – Објавен конкурсот за изработка на идеен проект

По повод 45-годишен јубилеј на ОКТА, а во рамки на повеќегодишната општествено одговорната платформа #ЈасВнимавам, компанијата во соработка со Центарот ...