Home » Tag Archives: укината забрана

Tag Archives: укината забрана

Укината забраната за ангажирање на агенции за односи со јавноста во државните институции во Хрватска

Владата на Република Хрватска, на седницата одржана на 28 декември 2017 година, донесе одлука за укинување на забраната за ангажирање на агенции за односи со јавноста во органите на државната управа и компании во доминантна сопственост на државата, а која е во сила од јули 2012 година, По кореспонденцијата со ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365