Tag: унилевер

Unilever ја амортизира непопуларноста на повисоките цени преку зголемување на инвестициите во маркетинг и огласување

Корпорацијата Unilever продолжува да ги зголемува цените на производите на своите светски брендови како одговор на историските нивоа на инфлација, ...

Page 1 of 2 1 2