Tag: ученици

Над 300 средношколци ги унапредија своите знаења и вештини со употреба на технологијата за виртуелна реалност

Центарот за социјални иновации Блинк 42/21, со поддршка од Меѓународната организација на трудот (МОТ), реализираше пилот проект за воспоставување лабораторија ...