Tag: фармацевтска компанија

Алкалоид ги објави резултатите од работењето во 2023 година: Раст на продажбите, раст на извозот, нови инвестиции и нови вработувања

Компанијата остварила консолидирани продажби од 268,3 милиони евра, извоз од 183,9 милиони евра и инвестиции од 28,3 милиони евра во ...

Page 1 of 2 1 2