Tag: Фепи

FePI 19 Violeta horizontal

Првиот меѓународен фестивал за независната адвертајзинг индустрија FePI ги отвори регистрациите за овогодинешното издание

FePI е најрепрезентативната средба на независни агенции од комуникациската индустрија во изминатите 12 години. Фестивалот се одржува во Росарио, Аргентина, ...