Tag: Филип Ачкоски

Модерен фармацевтски маркетинг – креирање на продажба преку подигање на нивото на здравствена едукација на пациентите!

Колумна на Филип Ачкоски, М-р по фармација, регионален директор на PharmaS, топ едукатор Живееме во време кога секојдневно сме ‘’бомбардирани’’ ...