Tag: филип димитровски

Извршниот директор на Тиго Фајнанс, Филип Димитровски, прогласен за еден од 40 највлијателни и најуспешни бизнис лидери под 40 години во Југоисточна Европа

Престижната меѓународна агенција „Business Elite Awards“, на специјална гала свеченост организирана во Истанбул, Турција, му го додели значајното „40 Under ...