Tag: финансиска писменост

Нов едукативен и практичен прирачник за финансиска писменост од младите за младите – прв од ваков тип во државата!

Бројни истражувања покажуваат дека на младите им е потребна поголема финансиска писменост. Особено во кризни и турбулентни времиња, знаењата и ...