Tag: финансиски резултати

OKTA Soopshtenie 2023_Chetvrt Kvartal

ОКТА: Солидни оперативни резултати со исклучителен обем на продажба и зголемена прилагодена ЕБИТДА во услови на намалени меѓународни цени на горивата

Финансиски резултати за четвртиот квартал/12 месеци од 2023 година Силни оперативни резултати ја одбележаа 2023 година, покажувајќи значителен напредок во ...

Za PPT so logo_A

Продолжуваат позитивните резултати на Реплек АД – раст на приходите во сегментот фармација од 32% во првата половина на годината

Јакнењето на позициите и освојувањето на нови извозни пазари го продолжија растот на приходите на „Реплек АД“. Во првите шест ...

Реплек АД Скопје: Позитивните резултати во 2022 постигнати како резултат на зајакнат извоз ќе продолжат и во следната година

Продолжува јакнењето на позициите на странските пазари и проширување на извозното портфолио на „Реплек АД“ Скопје. Минатата година „Реплек АД“ ...

ОКТА: Висока профитабилност зајакната од надминувањето на продажните цели и растот на меѓународните цени на горивата

Годината 2022 ја одбележа геополитичка тензија која ја влоши енергетската криза во Европа, дополнително зголемувајќи ги цените на природниот гас ...

Page 1 of 5 1 2 5