Tag: фонд за иновации

За 30% зголемен бројот на апликации на вториот јавен повик „Стартапувај“ – процесот на евалуација и селекција продолжува онлајн

Рекорден број 235 стартап компании аплицираа на вториот јавен повик “Стартапувај 2“, наменет  за кофинансирани грантови за новоосновани компании кој ...

Еве кои компании се избрани за финансирање на првиот повик за инструментот ко-финансирани грантови за старт-ап, спин-оф трговски друштва и иновации

Вчера во Клубот на Пратеници со почеток во 13 часот, Фондот за иновации и технолошки развој одржа Презентација на проектите кои ...