Tag: фон

Турската Фондација МААРИФ купи дел од кампусот на АУЕ „ФОН“: Наскоро, врвно меѓународно образование и за учениците во Скопје

Турската Фондација МААРИФ купи дел од студентскиот кампус на Американскиот Универзитет на Европа-ФОН, сопственост на компанијата „ФИНЕ“. Според менаџментот на ...