Tag: халкбанка

Потпишан Договор за соработка меѓу Пошта и Халкбанка – Најдоцна од 1 март граѓаните повторно ќе можат да вршат финансиски услуги со најниска провизија и низ цела земја

Генералните директори на „Пошта на Северна Македонија“ и „Халкбанка“, Јани Макрадули и Билал Суџубаши денеска го потпишаа Договорот за соработка. ...

Page 1 of 2 1 2