Tag: Харисон Форд

Ограничена серија јакни инспирирани од филмскиот серијал „Војна на ѕвездите“ распродадени за помалку од 10 минути

Во пресрет на новите епизоди „Војна на ѕвездите“, компанијата Колумбија направи ограничена серија на јакни инспирирани од популарните филмови, под ...