Tag: црвена дамка

Која е вистинската приказна за мистериозната црвена дамка во овај краток филм за винаријата Френсис Форд Копола?

Овој брендиран краткометражен филм го режираше бразилецот Родриго Сааведра, а премиерата ја доживеа на фестивалот Санденс Винарија Френсис Форд Копола ...