Tag: Црна Гора

Академскиот авангарден уметник Зоран Арсовски – Бабата ќе учествува на меѓународен фестивал во Котор, Црна Гора

Академскиот авангарден уметник Зоран Арсовски – Бабата со своја самостојна изложба ќе учествува на меѓународниот уметнички Фестивал на светлината „Палатите ...