Tag: Јелена Периќ

На конференцијата DIABLOG ќе бидат презентирани резултатите од првото истражување за хрватската инфлуенсерска сцена

По повод второто издание на конференцијата DIABLOG, агенцијата DIALOG комуникации го спроведе првото истражување за состојбата на инфлуенсерската сцена во ...