Home » Tag Archives: Југословенски народен театар

Tag Archives: Југословенски народен театар

Драма во такси ! Одлична кампања на Југословенскиот народен театар !

(РЕГИОН) – Југословенскиот народен театар (Jugoslovensko narodno pozoriste) во соработка со агенцијата McCann, реализираше уште една интересна кампања за промоција на своите претстави која предизивка големо внимание кај нашите северни комшии. Самите глумци во претставите, овојпат преправени како таксисти, ги возеа граѓаните на Белград и им раскажува нетипични “такси приказни“. Приказните ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365