Home » Tag Archives: Њусрум

Tag Archives: Њусрум

Од денеска стартува со работа порталот Newsroom.mk

Од денеска официјално со работа стартува порталот Newsroom.mk, кој како што во својот воведен текст вели уредникот Гоце Трпковски ќе се стреми “посветено да  служи на јавниот интерес, без да лови вештерки, без да навредува и без да пласира шунд-содржини“. Новинарскиот тим е составен од добро познати новинарски имиња со ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365