Tag: Џош Кришефски

Џош Кришефски номиниран за нов претседател на британскиот Институт на практичари во адвертајзингот

Глобалниот оперативен директор на EssenceMediacom, Џош Кришефски, е номиниран за нов претседател на британскиот Институт на практичари во адвертајзингот. Институтот ...