Home » Tag Archives: 20 SEMPL

Tag Archives: 20 SEMPL

Денес започнува SEMPL!

Јубилејниот 20 SEMPL во наредните два дена ќе обезбеди одлична програма, гала награди и одлична забава Денес во Порторож почнува јубилејното 20 издание на фестивалот SEMPL, кој ќе биде домаќин на повеќе од 1.200 професионалци од медиско-комуникациската индустрија, кои во текот на два дена на фестивалот ќе имаат можност да ... Read More »

20 SEMPL: Во напредната технолошка средина мораме да станеме похумани

Јубилејниот 20 SEMPL најавува одлична програма и подеднакво одлична забава Grand Hotel Bernardin во Порторож, Словенија на 29 и 30 ноември, ќе биде домаќин на повеќе од 1.200 професионалци од медиумско- комуникациската индустрија кои ќе одвојат два дена за спознавање на глобалните трендови во маркетингот, медиумите и комуникациите. Јубилејниот 20 ... Read More »

Јубилејни 20 SEMPL на 29 и 30 ноември во Порторож!

SEMPL за дваесет години не само што прерасна од тесно специјализиран семинар во настан, кој со светски познати говорници ги претставува најновите медиско-комуникациски трендови, туку се трансформираше во една од најважните конференции во регионот. За атрактивниот јубилеен изглед на настанот и оваа година се погрижи агенцијата Futura DDB. SEMPL, регионална ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365