Home » Tag Archives: 25 години

Tag Archives: 25 години

Виталиа слави четвртина век од своето постоење

Веќе 25 години, создаваме здрава иднина заедно! Виталиа, брендот кој несомнено асоцира на хуманост, општествена одговорност но пред сè, брендот кој е најзаслужен за креирање јавна свест околу потребата од здрава исхрана како начин на живот и превентива, слави четвртина век од своето постоење. Виталиа е пример за успешна приказна ... Read More »

Диоптра прослави 25 години постоење

На 25-годишниот јубилеј на „Диоптра“ промовирана првата лична колекција “Dioptra Eyewear” Во пристуство на голем број познати личности од јавниот живот, соработници и пријатели на „Диоптра“, медиуми, дизајнери, уметници и гости од странство, на 14 септември во Куршумли Ан се одржа свечена прослава по повод 25-годишниот јубилеј од постоењето на ... Read More »

DHL во Македонија – 25 години лидер на пазарот на експресната достава на пратки и логистика

DHL Македонија годинава одбележува 25 години постоење во земјава со претставување на досегашните успеси и достигнувања, како и презентирање на глобалната стратегија за одржливо бизнис делување, глобално и во земјава. DHL Македонија е лидер на пазарот на експресната достава на пратки и логистика во Македонија, со доминантно пазарно учество во ... Read More »

УСАИД: 25 години вистинско пријателство. Континуирана посветеност за инклузија на лицата со попреченост

УСАИД во партнерство со македонските граѓани, институции, здруженија и организации, во изминатите 25 години посветено работи за подобрување на квалитетот на живот во земјата преку различни проекти, допирајќи до речиси сите сегменти од општественото живеење. Во рамките на проектите за создавање на еднакви можности и еднаков пристап до образование и ... Read More »

Со граѓанско учество до посилно општество

УСАИД: 25 години Вистинско пријателство Во рамките на своите заложби за градење на силно граѓанско општество и јакнење на демократските процеси, веќе четврт век УСАИД ги поддржува граѓанските организации и го поттикнува нивното конструктивно учество во прашања од јавен интерес. УСАИД посветено работи и ги поддржува младите во насока на ... Read More »

25 години УСАИД во Македонија

25 години вистинско пријателство со македонските компании – создавање и поддршка на силни и конкуренти учесници на локалниот и меѓународниот пазар Американската агенција за меѓународен развој во Македонија, УСАИД, годинава ја одбележува 25 – годишнината од работата во Македонија. Во рамките на изминатиот четвртина век, УСАИД, во партнерство со македонските ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365