Home » Tag Archives: biana shoes

Tag Archives: biana shoes

Интервју со Ивица Додиќ, менаџер на Biana Shoes

Biana Shoes е еден од најпознатите домашни брендови за производство на чевли. Долгогодишната традиција на квалитет на овој семеен бизнис овозможи да стаса до позиција на препознатлив бренд со голема продажна мрежа низ цела Македонија. Поразговаравме со менаџерот на Biana Shoes, Ивица Додиќ за неговото искуство во градењето на брендот, ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365