Tag: Brandalism

Активисти на Brandalism го превзедоа адвертајзинг просторот низ Париз за време на самитот за климатски промени

Brandalism, анти-адвертајзинг движењето, инсталираше повеќе од 600 лажни реклами низ улиците на Париз, критикувајќи го корпоративното спонзорство на самитот за климатски ...