Home » Tag Archives: Canon

Tag Archives: Canon

Огромна Руб-голдбергова машина за создавање на фантастични фотографии

Во спотот, кој го направи агенцијата Grey New York, „совршените моменти“ се создадени на еден крајно компициран и интересен начин Компанијата Canon и нивната агенција Grey New York претставија нов спот кој ги промовира професионалните фотоапарти на оваа компанија, а во него очигледно вистински се потрудиле да создадат совршени моменти ... Read More »

Canon воодушеви со својата кампања ‘Live For The Story’

Canon се ориентира кон помладата публика со својата ‘Live for the Story’ кампања, која е креирана со цел да го репозиционира брендот низ Европа. Првата реклама креирана од страна на VCCP London е дизајнирана за да и се допадне на генрацијата која користи паметни телефони и која сака да го ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365