Home » Tag Archives: digital marketing

Tag Archives: digital marketing

Седум трендови во дигиталниот маркетинг во Македонија

На покана од ИТ.мк, Здружението за интерактивно огласување ИАБ Македонија, издвојува неколку топ трендови во дигиталниот маркетинг кои не очекуваат во наредната година и за кои треба да се подготват сите чинители во македонската маркетинг и медиа индустрија. Текстот првично е објавен на IT.mk на следниов ЛИНК. Маркетинг индустрија изминативе ... Read More »

7 важни дигитални состојби кои треба да ги имате “на око“ годинава

Текст на Роџер Галагер, комуникациски специјалист со експертиза во маркетинг. Многу од маркетерите ги игнорираат клучните трендови кои може да го револуционеризираат дигиталниот маркетинг. Еве седум дигитални маркетинг состојби и трендови кои посветените маркетери треба добро да ги размислат годинава што ни претстои. 1.Безподаточниот дигитален маркетинг повеќе нема да поминува. Повеќето ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365