Tag: Google Street View

Оригинална идеја на Репортери без граници: Ги променија билбодрите на Google Street View со цитати на новинари кои биле замолчени или ликвидирани

Шведскиот огранок на оваа организација "постави" билборди со цитати на новинарите во земјите чии лидери сакаа да го замолчат нивниот ...