Tag: HTEC Group

Компанијата HTEC Group, која има вработено свои инжењери во Скопје, презеде едно од водечките студија за продуктен дизајн од Силиконската долина

HTEC Group, глобалната компанија за консалтинг, софтверско инжењерство и развој на дигитални производи, која во јуни отвори технолошко-развоен центар во ...