Home » Tag Archives: Interbrand

Tag Archives: Interbrand

Листа на Топ 100 највредни брендови за 2017 година

Автомобилската индустрија, технологијата, финансиските услуги и FMCG секторот се најсилни индустрии на Топ 100 листата на Interbrand Според истражувањето кое го направи компанијата Interbrand, водечките светски технолошки компании очекувано се покажаа како највредни брендови, но на овогодишната топ 100 листа има и некои интересни пресврти. За потребите на извештајот, Interbrand ... Read More »

Истражувањето на Interbrand покажа голем раст за брендовите во азиско-пацифичкиот регион во 2017 година

Оние кои сакаат за успеат во овај регион мораат да имаат понуда која е привлечна за локалните пазари, и не смеат да се плашат од неуспех Компанијата Interbrand ја спроведе својата прва анализа на брендовите во Јапонија, Кина, Индија и Јужна Кореја, а истовремено анализираше и како брендовите растат во ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365