Home » Tag Archives: intervju

Tag Archives: intervju

Ако сакате успех, брендовите не смеат само да купуваат идеи!

Соговорник: Иван Полс, Креативен директор на Adam&EveDDB London (UK)   Вие сте мултидисциплинарен креативец. Работевте како графички дизајнер, креативен директор, но и како ИТ стручњак. Можете ли да ни кажете како успеавте сето тоа да го постигнете? Каде ја наоѓате мотивацијата и инспирацијата? Одсекогаш сум бил сонувач, а со тоа ... Read More »

Интервју со Christoph Mainusch, генерален директор на Central European Media Enterprises и извршен и генерален директор на Nova Group

Christoph Mainusch, генералниот директор на Central European Media Enterprises и извршен и генерален директор на Nova Group, ќе биде еден од главните говорници на конференцијата NEM која ќе се оддржи овој јуни во Дубровник, Хрватска. 1.Откако се придруживте на CME, за компанијата често се зборува дека е на пат за стабилно опоравување. ... Read More »

Интервју со Барбара Крајнц – генерален директор на словенската огласувачка комора

Како што веројатно можете да забележите, авторот на статијава во последно време мошне често пренесува вести од Словенија :) Изминатиов период имав прилика да работам на еден регионален проект за вмрежување на некои агенции од регионот за потребите на еден клиент, па така мошне често имав прилика одблиску да ги ... Read More »

Интервју со Сашо Пешев сопственик на Њу Момент

Сашо Пешев, интервју за Маркетинг365

Почитувани читатели, денеска на наше големо задоволство како гостин на Маркетинг365 го имаме Сашо Пешев, човек кој долго време е дел од македонската и светската маркетинг сцена, еден од четворицата сопственици на мрежата Њу Момент, каде дел е и Њу Момент Скопје – агенцијата која пред десетина дена беше прогласена ... Read More »

Интервју со Коста Петров – основач и извршен директор на “The P World”

Почитувани читатели , денеска на мое големо задоволство, како гостин на блогов го имаме Коста Петров. Коста е еден од најмаркантните професионалци во Република Македонија. Основач е и извршен директор на можеби најголемиот македонски бизнис-бренд во глобални рамки – компанијата “The P World“, работел на многу проекти што од маркетинг, што од ПР што ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365