Tag: Ivo Laurencic

Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ и „Арс Ламина“ ќе го реализираат проектот „Бајки од Македонија“

Издавачката куќа „Арс Ламина“ ќе биде партнер на Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво сине“, во реализација ...