Home » Tag Archives: Jazz Camp Kranj

Tag Archives: Jazz Camp Kranj

Во центарот на Љубљана поставен билборд кој импровизира џез со помош на ветрот и минувачите

Може ли луѓето да инспирираат билборд и да го натераат да импровизира џез? Ова прашање ја водеше креативната агенција Публицис Словенија во креирањето на овогодинешниот визуелен идентитет за Jazz Camp Kranj фестивалот. Овој локален џез-фестивал кој привлекува љубители на џезот веќе 15 години, оваа година привлекува уште поголемо внимание поради ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365